

Саджанці червоної смородини Троянка (трилетіння)
ТРОИЦКАЯ. Новий середньосстиглий сорт червоної смородини селекції ІС УААН. Отриманий від схрещування в 1985 р. сортів Джонкер ван Тетс і Алтайська рання.
Вирізняється високою стабільною врожайністю (25-30 т/га) зимо- і сухостійкістю, стійкістю до грибних захворювань, невибагливістю до умов вирощування, чудовою товарністю ягід підвищеної транспортубельності. Кущ середньозрослий, слаборозкидний, компактний. Втеча середньої довжини, товсті, міцні, гнучкі. Гроздя дуже довгі, густі, добре наповнені, розміщені щільно по всьому габітусу куща.
Ягоди досить больові, одновимірні, середня маса 0,9 г (великі 1,3 г), інтенсивно-червоні, блискучі, щільні, з легким сухим відривом. Шкіра тонка, але міцна, еластична. М'якоть інтенсивно червона, приємного, злегка пікантного кислосладного смаку (4,25-4,5 бала), містить: 11,5% сухих речовин, 8,2% цукрів, 2,6% органічних кислот, 60,8 мг на 100 г сирої маси вітаміну С. Сприяють дружно, практично одночасно. Придатні для споживання свіжими, для заморожування, різних видів технічного перероблення (звичайних і концентрованих соків, високоякісного желе, виноматеріалів).
З 2001 р. сорт Троїцька занесений у Реєстр сортів рослин України. Перспективний для промислової та аматорської культури в зонах розвиненого ягодоводства. Можна використовувати в кущовій і високооштамбовій культурі, для вирощування екологічно чистої продукції без застосування пестицидів, з повною механізацією всіх процесів, включно зі збиранням ягід
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Смородина |
Сорт/Гібрид | Праздничная |
Країна виробник | Україна |
Виробник | Власне виробництво |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Багаторічні |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Висота рослин | Середньорослі |
Користувацькі характеристики | |
Життєва форма | Ягідні чагарники |
Упаковка | Корінь упакований в стрейч плівку з вологою опилкой |
- Ціна: 50 ₴
- Спосіб упаковки: Упаковані саджанці смородини в такий спосіб: коріння перед відправленням обробляються в спеціальній болтушці та засинаються вологими тирсами, що запобігає пересиханню під час транспортування. Потім саджанці пакуються в поліетиленові пакети, мішки, залежно від кількості.